Vitamin.Wiser.

Laat VitaminWiser je helpen je dagelijkse vitamines uit echte voeding te halen!

Registreer gratis

VitaminWiser als keuzehulp

Het is niet meer bij te houden, tegenwoordig vliegen de voedingsadviezen je om de oren. Het ene prijzige superfood na het andere komt voorbij in de supermarkt. En wellicht neem je nog een supplement om zeker te zijn dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Maar waar doe je nou juist aan?
Keuzestress
Bij VitaminWiser geloven we dat de juiste kennis onmisbaar is bij het samenstellen van een gezond voedingspatroon. Met de juiste tools willen we dat bereikbaar maken voor iedereen. Met VitaminWiser leer je elke dag met welke voeding je je benodigde voedingsstoffen binnen krijgt.
Extra behoeftes

Extra behoefte voedingsstoffen

Heb je voedingsadvies van een diëtist of therapeut meegekregen om bepaalde voedingsstoffen meer tot je te nemen? Zoals ijzer, of magnesium bijvoorbeeld. En heb je moeite te vinden wat je dan moet eten? En hoeveel je daar dan van moet eten?
Of heb je advies gekregen om supplementen te nemen? Maar slik je helemaal niet graag pillen? Al zijn het supplementen?

Dan kan VitaminWiser je helpen uit te zoeken hoe je de extra voedingsstoffen uit echte voeding binnenkrijgt!
Zoek op de gewenste voedingsstof (bijvoorbeeld ijzer) en krijg te zien waar dat in zit. Uniek aan VitaminWiser is dat je ook meerdere voedingsmiddelen te zien kan krijgen, niet alleen 1 voedingsmiddel!
Ten slotte eet je meer dingen op een dag en kunnen kleine beetjes tezamen voor genoeg ijzer zorgen.

Genoeg variatie

Je krijgt meerdere suggesties te zien, dus je kunt iedere dag wat anders kiezen.
Of je nou op zoek bent naar een gezond ontbijt, gezonde snacks, of een verantwoord dieet wilt volgen.
VitaminWiser geeft suggesties uit alle grote voedselgroepen: niet alleen fruit en groenten, maar ook vlees, vis, zuivel, vetten, kruiden, noten en zaden.

Voedsel en keukengerei
Blij etend kind

Kinderen

Iedere ouder maakt zich zorgen of zijn/haar kind wel goed eet en vooral gezond eet. Koek en snoep zijn nu eenmaal lekkerder en makkelijker naar binnen te krijgen. Wellicht kom je er nu achter dat je kind met een paar happen alles binnenkrijgt wat het nodig heeft. Geen stress meer of ze wel genoeg en gezond eten dus!